Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.
Accepta

Mamzelle.ro foloseste calapoade fabricate in Italia, marimile respecta sistemul de marimi Italian. Marimile pot varia usor in functie de model si calapod (Ghetele de iarna Emma, Dennis si Artemis, Alexis prezinta un calapod mai lejer).

Tutorial video ghid de masurare


Ghid marimi imbracaminte:

 • S- Bust (84-88) Talie (64-68) Sold (90-94)
 • M- Bust (88-92) Talie (68-72) Sold (94-98)
 • L- Bust (92-96) Talie (72-76) Sold (98-102)

Ghid lungime marime Bocanci:

 • 34:23 cm
 • 35: 23.4cm
 • 36: 24.1cm
 • 37:24.8cm
 • 38:25.5cm
 • 39:26.9cm
 • 40:27.6cm

Ghid lungime Pantofi, Sandale, Cizme, Botine, Casual, Balerini.

 • 34-22 cm
 • 35-22.5cm
 • 36-23.3cm
 • 37-24 cm
 • 38-24.6cm
 • 39-25.5cm
 • 40-26cm

Latimea produselor este sandard.

Pentru marimea 33 gravarea pe talpa este 34 deoarece nu avem stanta pentru gravat cu numarul 33.


Inaltime toc

Inaltimea tocului in numar de cm este stabilita la inaltimea pt marimea 37, dimensiunile acestuia cresc sau scad in mod natural cu 2-3 milimetrii in functie de marime. Pentru marimea 34 tocul va avea o inaltime mai mica iar pentru 40 o inaltime mai mare.


Clientul are obligatia sa ne comunice eventualele particularitati ale piciorului in sectiunea "Observatii" (diferenta de marime intre picioare, picior lat sau picior ingust, mont).


ATENTIE! Necomunicare privind aceste particularitati aduce la nulitatea solicitarii de retur privind aceste aspecte.


Va rugam sa tineti cont ca toate produse mamzelle sunt personalizate si realizate la comandă, dupa specificatiile configurate de tine: culoare, tip de piele si toc, prin urmare clientul este pe deplin responsabil de imaginea produsului final.

Vă rugăm să rețineți că produsele realizate la comandă, dupa specificatiile cerute de consumator si personalizate in mod clar (culoare si tip de piele, toc, captuseala) nu pot fi returnate:

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”

Pentru ca ne dorim sa fiți pe deplin mulțumită de produsele Mamzelle.ro, în unele cazuri, vom face modificări la același produs, dacă se va permite.

Echipa Mamzelle.ro va face tot posibilul sa rezolve solicitarea dumeavoastra.


MARIME NEPOTRIVITA

In cazul in care produsul nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic sau alt model.

Clientul are obligatia sa ne comunice eventualele particularitati ale piciorului in sectiunea "Observatii" (diferenta de marime stang/drept, picior lat sau picior ingust, mont).


ATENTIE! Necomunicare privind aceste particularitati aduce la nulitatea solicitarii de retur privind aceste aspecte.

Clientul va trimite un e-mail contact@mamzelle.ro prin care va specifica numarul comenzii, produsul achizitionat si marimea pe care o doreste, aceasta poate sa fie in plus sau in minus.


ATENTIE! Returul pentru inlocuirea marimii este posibil o singura data si pentru un singur produs.

Pentru aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor.

Daca doriti inlocuirea marimii va rugam sa ne anuntati in termen de 3 zile de la receptia produsului pe adresa de e-mail contact@mamzelle.ro.

Daca sesizarea privind marimea nepotrivita se va face dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

In anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).


ATENTIE! Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate din sectiunea “REDUCERI”. Totusi, in cazul care produsul nu va este potrivit ca si marime Echipa Mamzelle.ro va incerca sa va schimbe produsul cu un altul dar tot din sectiunea “REDUCERI”.


ATENTIE! Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita


Recomandarea noastra este sa comandati marimea pe care o purtati in mod obisnuit. Pentru orice informatie ne puteti contacta pe contact@mamzelle.ro.