Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.
Accepta

Prin accesul si utilizarea site-ului Mamzelle.ro, absolut toate produsele si servicile, sunt reglementate de "Termeni si Conditii".

Utilizarea, vizitarea si cumpararea produselor de pe Mamzelle.ro, reprezinta acceptul tau in ceea ce priveste Termenii si Conditiile.

Te rugam sa citesti atentie "Termenii si Conditii" dar si sectiunea "Retururi", daca in cazul in care nu esti de acord cu acestea te rugam sa nu plasezi comanda. In cazul in care exista neclaritati va rugam sa ne contactati pe contact@mamzelle.ro.

Site-ul este oferit ca un serviciu pentru clienţii noştri. Vă rugăm să revedeţi următorii termeni şi condiţii de utlizare, care guvernează utlizarea site-ului de către dumneavoastră. ("Acordul"). Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui acord. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest acord oricând, fără o notificare prealabilă. Din acest motiv, vă încurajăm să revedeţi acest acord de fiecare dată când utilizaţi site-ul. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, vă rugăm să nu folosiţi site-ul.

Tranzacţiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantităţile comandate. Aceste restricţii pot include comenzi plasate de acelaşi client, cu acelaşi card de credit, şi/sau comenzi care folosesc aceeaşi adresă pentru facturare şi/sau aceeaşi adresă de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să va notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail şi/sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost efectuată comanda.

Conţinutul site-ului

Site-ul şi toate materialele de pe site, incluzând texte, imagini, ilustraţii, design-uri, icon-uri, fotografii, video clipuri şi alte materiale (într-un cuvânt spus, "Conţinutul"), sunt deţinute şi controlate de mamzelle.ro. Site-ul şi conţinutul său este destinat exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu aveţi voie să reproduceţi, publicaţi, transmiteţi, distribuiţi, afişaţi, modificaţi, vindeţi sau să exploataţi în nici un fel conţinutul site-ului.

Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul şi alte observaţii ale acestora

Toate comentariile, feedback-urile, sugestiile şi ideile trimise sau oferite site-ului Mamzelle, online, prin email, sau prin scrisoare poştală, vor fi şi vor rămâne proprietatea mamzelle.ro. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror tipuri de comentarii, în alte cuvinte ("Recenziile"), constituie cesionarea către Mamzelle, a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar Mamzelle nu va avea nici o limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau în orice alt scop. Mamzelle nu are şi nu va avea nici o obligaţie (1) de a păstra confidenţial recenziile; (2) de a plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii; sau (3) de a răspunde la oricare din recenzii. Mamzelle are dreptul dar nu este obligată să monitorizeze sau să modifice oricare comentariu. Sunteţi de acord să nu încălcaţi nici un drept al unei părţi terţe, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi. În plus, sunteţi de acord ca recenziile dvs. să nu conţină calomnii, materiale abuzive sau obscene, să nu conţină viruşi sau alte programe care ar putea afecta operaţionalitatea paginii web. Nu aveţi voie să folosiţi adrese de email false sau să pretindeţi că sunteţi o altă persoană. Dumneavoastră sunteţi responsabil(ă) în exclusivitate pentru recenziile scrise. Mamzelle nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de dvs. sau de o parte terţă.

Informaţiile produsului

Preţurile afişate pe site sunt în RON şi includ T.V.A.. Produsele sunt disponibile exclusiv online, prin intermediul paginii noastre web. Aceste produse pot avea anumite limitări de cantitate şi pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul e-mail-ului, în concordanţă cu politica de returnare aplicabilă. Anumite detalii precum culoarea produsului (interior/exterior), nu pot fi intotdeauna 100% identice cu imaginile prezentate in site întrucât sunt produse confecționate hand made, inconvenient care nu poate fi imputat societății noastre; Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul calculatorului dumneavoastră și cea a produsului

Erori, inexactităţi şi omisiuni

Se poate întâmpla uneori să existe informaţii pe site-ul nostru care conţin erori de ortografie, inexactităţi sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preţurilor, promoţiilor, ofertelor şi disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactităţile sau omisiunile şi de a anula comenzile dacă o informaţie de pe site este incorectă, oricând, fără o notificare prealabilă (chiar dacă o comandă a fost deja plasată).

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afişa cît mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu vă putem garanta însă că ecranul monitorului dumneavoastră va afişa cu exactitate aceste culori.

Link-uri către alte pagini web şi servicii

Site-ul poate conţine link-uri către alte pagini web care nu sunt controlate Mamzelle. Mamzelle nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face link. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a înlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.

Declinarea responsabilităţii

Materialele de pe site sunt oferite "aşa cum sunt", fără nici un fel de garanţie, în afara celor implicate voit, incluzând fără limită, garanţii ale titlului, garanţiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neîncălcarea proprietăţii intelectuale. Mamzelle declină orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate că Mamzelle poate modifica materialele de pe site oricând, fără înştiinţare prealabilă. Utilizarea site-ului este pe riscul dvs. şi vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului. Mamzelle nu va fi responsabilă pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea dvs. a site-ului.

Despăgubiri

Sunteţi de acord să apăraţi, despăgubiţi şi să menţineţi Mamzelle departe şi împotriva oricăror tip de reclamaţii, daune, costuri, incluzând cheltuielile de judecată care decurg din sau au legătură cu utilizarea site-ului de către dvs. şi/sau de încălcarea unei clauze ale Acordului.

Soluţionarea conflictelor

Fiind conştienţi de costurile ridicate ale unei neînţelegeri, nu doar în bani dar de asemenea în timp şi energie, împreună, dvs. şi Mamzelle sunteţi de acord cu următoarea procedură de soluţionare a conflictelor: În cazul unei controverse sau a unei neînţelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din încălcarea, forţarea acestui Acord sau a oricărei părţi din el ("Conflictul"), înainte de a începe procedura penală, trebuie să încercăm să soluţionăm problema într-o manieră amiabilă printr-o notificare în scris a celeilalte părţi (scrisoare cu confirmare de primire) în care sunt descrise faptele şi circumstanţele (incluzând orice document relevant) care au produs acest conflict şi prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a răspunde sau pentru soluţiona neînţelegerea. Notificarea trebuie trimisă (1) către Mamzelle la: Mamzelle, Departamentul juridic, Strada Fermei nr 4 Popesti Leordeni, În atenţia: D-nului Administrator, sau (2) către dvs. la: ultima adresă de facturare folosită sau la adresa de facturare/livrare din profilul dvs. online. Amândouă părţile, dvs. şi Mamzelle sunteţi de acord că această procedură de soluţionare a conflictului este o condiţie premergătoare care trebuie indeplinită înaintea iniţierii procedurii de litigiu.

Drept legal

Acest Acord a fost interpretat în conformitate cu legile din Romania. Orice conflict apărut în timpul acestui Acord va fi soluţionat exclusiv de curtile de justiţie din România. Excepţia unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerată o excepţie pentru celelalte clauze prevăzute în acest Acord. Dacă oricare din clauze se dovedeşte a fi inaplicabilă sau invalidă din orice motiv, acea clauză va trebui separată, iar celelalte clauze vor avea în continuare puteri depline şi efecte. Acest Acord reprezintă un contract între noi referitor la utilizarea de către dvs. a paginii noastre web.

Încetarea

Aceşti termeni au efect până la rezilierea lor de către dvs. sau de către Mamzelle. Puteţi rezilia acest Acord oricând. Mamzelle de asemenea poate rezilia acest Acord oricând fără o notificare prealabilă, iar în consecinţă vă poate restricţiona accesul la site, dacă încalcaţi clauzele acestui Acord.

Confidentialitatea si siguranta datelor.

SC STAR RAL SRL se obliga sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor.

Prin inregistrarea dumeavoastra pe Mamzelle.ro declarati ca sunteti de acord ca datele dvs personale sa fie incluse in baza de date a companiei, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare.

De asemenea, va dati acordul implicit sa primiti informatii de la SC STAR RAL SRL in scop publicitar, prin: telefon, email, sms sau alte mijloace de comunicare, cu mentiunea ca puteti refuza oricind primirea acestor informatii.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC STAR RAL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mai sus mentionate, datele personale furnizate de catre client.

Va informam ca SC STAR RAL SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb cu informatiile obtinute prin intermediul acestui site.

Politica de securitate a datelor cu caracter personal

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 67712001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 50612004, SC STAR RAL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: utilizarea in scopuri financiar contabile si marketing direct. Datele vor fi folosite si pentru activitati de comunicare si informare referitoare la produsele SC STAR RAL SRL. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru facturarea produselor dar si pentru trimiterea de informari/anunturi cu privire la ofertele aparute. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzii si a crearii unei oferte conforme cu cele solicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre operator si sunt utilizate doar in cadrul campaniilor de marketing direct ale SC STAR RAL SRL. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Observatie: *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

DATELE CU CARACTER PERSONAL In cadrul campaniilor de marketing derulate in cadrul SC STAR RAL SRL sau prin intermediul siteului Mamzelle.ro clientii pot furniza informatii cu caracter personal (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon) Orice persoana care convine sa transmita date sau informatii cu caracter personal in cadrul campaniilor derulate prin Internet sau in afara Internetului isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: Sa fie destinatar in cadrul viitoarelor activitati de marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si informative de catre SC STAR RAL SRL . , prin orice mijloc de comunicare; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC STAR RAL SRL in vederea efectuarii de studii de piata; . alte activitati intreprinse de SC STAR RAL SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.

SC STAR RAL SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr.67712001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ): . dreptul de a cere SC STAR RAL SRL. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; . dreptul de a cere SC STAR RAL SRL. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 67712001; . dreptul de a cere SC STAR RAL SRL. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; . dreptul de a cere SC STAR RAL SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: contact@mamzelle.ro.

Accesul la sistemele Societatii (servere) este controlat de un firewall, beneficiaza de protectie antivirus si antispyware interzicand in paralel accesul la sisteme si baze de date si informatii confidentiale ale Societatii. Computerul din cadrul societatii pe care sunt stocate si se realizeaza prelucrarea datelor cu caracter personal beneficiaza de urmatoarele elemente de securitate. Este situat in incapere cu acces restrictionat in care patrunde doar personalul autorizat al societati; Userul care deserveste PC-ul este parolat;

Calculatorul este protejat de program dedicat antivirus si antispyware Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici) operatorul va lua masuri care vor consta in: a)interzicerea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase b)informarea utilizatorilor in privinta pericolului privind virusii informatici; c)implementarea unor sisteme automate de devirusare side securitate a sistemelor informatice. h) instruirea personalului in cadrul cursurilor de pregatire a utilizatorilor operatorul este obligat sa faca informarea acestora cu privire la prevederile Legii nr.67712001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, la cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal, in functie de specificul activitatii utilizatorului. Utilizatorii care au acces la date cu caracter personal vor fi instruiti de catre operator asupra confidentialitatii acestora.

Utilizatorii sunt obligati sa isi inchida sesiunea de lucru atunci cand parasesc locul de munca.

Scoaterea la imprimanta a datelor cu caracter personal se va realiza numai de utilizatori autorizati pentru aceasta operatiune in vederea respectarii acestui aspect fiind realizate instruiri periodice. SC STAR RAL SRL certifica faptul indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal. SC STAR RAL SRL utilizeaza metode tehnologii de securitate, impreund cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

RETURURI

Va rugam sa tineti cont ca toate produse Mamzelle.ro sunt personalizate si realizate la comandă dupa specificatiile configurate de tine: culoare, tip de piele si toc, prin urmare clientul este pe deplin responsabil de imaginea produsului final.

Configurarea produselor se face de catre dumneavoastra prin selectarea caracteristicilor produsului:

 1. Marime.
 2. Inaltime si tip de toc.
 3. Culoare si tip de piele
 4. Captuseala

Vă rugăm să rețineți că produsele realizate la comandă, dupa specificatiile cerute de consumator si personalizate in mod clar (culoare si tip de piele, toc, captuseala) nu pot fi returnate:

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].


Pagina produsului contine toate detaliile necesare comenzii. In cazul in care aveti nevoie de lamuriri in ceea ce priveste produsul va rugam sa ne contactati pe adresa de mail contact@mamzelle.ro


Puteti returna doar produsele din sectiunea "Reduceri" (produsele din aceasta sectiune sunt pe stoc si nu implica personalizare din partea clientului), in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru ca ne dorim sa fiți pe deplin mulțumită de produsele Mamzelle, în unele cazuri, vom face modificări la același produs, dacă se va permite.

Echipa Mamzelle va face tot posibilul sa rezolve solicitarea dumeavoastra.

Solicitarea se va face in scris la adresa de mail contact@mamzelle.ro, raspunsul la aceasta solicitare se va face in maxim 5 zile lucratoare.


MARIME NEPOTRIVITA

In cazul in care produsul nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic sau alt model.

Clientul are obligatia sa ne comunice eventualele particularitati ale piciorului in sectiunea "Observatii" (diferenta de marime stang/drept, picior lat sau picior ingust, mont).

ATENTIE! Necomunicare privind aceste particularitati aduce la nulitatea solicitarii de retur privind aceste aspecte.

Clientul va trimite un e-mail contact@mamzelle.ro prin care va specifica numarul comenzii, produsul achizitionat si marimea pe care o doreste, aceasta poate sa fie in plus sau in minus.


ATENTIE! Returul pentru inlocuirea marimii este posibil o singura data si pentru un singur produs.

Pentru aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor.

Daca doriti inlocuirea marimii va rugam sa ne anuntati in termen de 3 zile de la receptia produsului pe adresa de e-mail contact@mamzelle.ro.

Daca sesizarea privind marimea nepotrivita se va face dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

In anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).


ATENTIE! Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate din sectiunea “REDUCERI”. Totusi, in cazul care produsul nu va este potrivit ca si marime Echipa Mamzelle va incerca sa va schimbe produsul cu un altul dar tot din sectiunea “REDUCERI”.

In anumite cazuri in care se comanda un produs de pe stoc si marimea este nepotrivita puteti opta pentru:

 1. returnarea sumei sau schimbul cu un alt produs.
 2. schimbarea cu o alta marime (noul produs se va executa la comanda in termenul prevazut produselor manufacturate pe cerinta clientului). Atentie! Un nou schimb de marime nu se va mai permite.

In cazul in care mamzelle.ro nu va putea reface identic, in acest caz poate sa difere culoare pe care o are talpa sau culoarea pe care o are captuseala dar aspectul final este asemanator.


ATENTIE! Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita


DEFECTE DE FABRICATIE

Toate produsele sunt verificate exigent inainte de expediare. In cazul in care sesizezi un defect de fabricatie este necesar sa ne anuntati in termen de 3 zile pe adresa de mail contact@mamzelle.ro. Orice sesizare ce depaseste aceasta data este considerata expirata.

Defecte de fabricatie se refera la urmatoarele: toc rupt, talpa rupta sau dezlipita, piele rupta, patata, descusuta.

Nu sunt considerate defecte de fabricatie: marime nepotrivita, nervuri ale pielii. In unele cazuri, in special culoarea pielii intoarse poate migra usor la primele purtari. Captuseala folosita este 100% piele naturala in unele cazuri (negru, fuchsia) culoarea poate sa migreze usor.

Clientul are obligatia sa ne comunice eventualele particularitati ale piciorului in sectiunea "Observatii" (diferenta de marime stang/drept, picior lat sau picior ingust, mont).

ATENTIE! Necomunicare privind aceste particularitati aduce la nulitatea solicitarii de retur privind aceste aspecte.

ATENTIE! Latimea piciorului nu se poate invoca ca si defect de fabricatie.

Talpa folosita care culoarea bej mat, daca doriti o talpa de culoarea neagra (negru lucios) este necesar sa ne comunicati.

Captusela folosita este in mod normal este bej. Daca doriti o alta culoare este necesar sa ne comunicati.


PROCEDURA DE RETURNARE

Daca doresti sa schimbi sau sa returnezi un produs este necesar sa ne comunici explicit aceasta intentie. Orice solicitare de aceasta natura se va trimite EXCLUSIV pe e-mail (contact@mamzelle.ro).

ATENTIE! Solicitarea se va face exclusiv prin e-mail, Facebook, Whatsapp, mesaje sau convorbiri telefonice sunt excluse de la aceasta procedura.


ATENTIE! Termenul este de 3 zile de la receptia produsului.


Un reprezentant Mamzelle va va trimite toate detaliile privind solutionarea returului si vom face tot ce este posibil pentru a fii pe deplin multumita.

Toate taxele privind returul sunt suportate integral de catre client.


Produsele se pot returna numai daca sunt starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie. NU VOM PRIMI INCALTAMINTE CU URME DE UZURA. Va sfatuim sa probati incaltamintea pe covor pentru a evita aparitia urmelor pe talpa.

Puteti returna doar produsele din sectiunea "Reduceri" (produsele din aceasta sectiune sunt pe stoc si nu implica personalizare din partea clientului), in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului (cumparatorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.


ATENTIE! Nu acceptam:

 • Pachete cu plata ramburs.
 • Pachete al caror expeditor nu poate fi identificat.
 • Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport.
 • Nu ridicam colete de la Posta Romana.

RETURNAREA BANILOR

Din momentul in care coletul returnat a ajuns la noi, Mamzelle.ro se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate si nici comisionele bancare (3,6lei).


Returnari

Dacă doriți să returnați ceva, vă rugăm să utilizați următorii pași pentru a returna produsele Mamzelle:

 1. Este necesar sa ne trimiteti un mail cu intentia de a returna si motivul returului.
  ATENTIE! Nu primim colete fara anuntarea prealabila pe adresa de mail (contact@mamzelle.ro). In cazul in care formularul de retur nu e in cutie va rugam sa il solicitati pe (contact@mamzelle.ro).
 2. Completati Formularul de retur şi completaţi motivul returului.
 3. Introduceţi produsele pe care doriţi să le returnaţi, împreună cu Formularul de retur în cutia în care a ajuns comanda dumneavoastră. Vă rugăm să reţineţi că Formularul de retur trebuie să însoţească întotdeauna bunurile returnate. Va rugam sa ambalati cu grija cutia in care v-au fost livrate produsele.
 4. Costul pentru retur se va suporta de catre client.
 5. După ce vom primi returul expediat de dumneavoastră la depozitul nostru, vă vom trimite o notificare privind returul printr-un e-mail care confirmă recepționarea coletului.

Pentru a putea face rambursarea, vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

 • numele titularului contului Iban furnizat să fie același cu numele din factura fiscala

Termenii si Conditiile pot fi actualizate si modificate in functie de politicile interne ale societatii sau reglementarile in domeniu, fara nici o notificare prealabila.

Va rugam sa verificati si sa cititi periodic aceaste conditiile si sa iei la cunostinta toate aceste modificari.